mondo.rs

"Izvisio" zbog bivše žene: Samo ti zvoni, ući NEĆEŠ!

Autor:

Voditelj pokušao da uzme stvari od bivše žene - nije uspeo...

"Izvisio" zbog bivše žene: Samo ti zvoni, ući NEĆEŠ! Foto: YouTube/screenshot/ITV News

Jedan od najomiljenijih britanskih voditelja, Entoni "Ent" Mekpartlin (43), imao je tešku prošlu godinu. Sve je krenulo nizbrdo kada ga je nakon 11 godina braka ostavila žena Lisa Armstrong (42) u januaru 2018. godine, a nakon toga u alkoholisanom stanju izazvao udes gde je povređeno trogodišnje dete.

Nakon toga je otišao na rehabilitaciju i sreću pronašao u naručju devojke i asistentkinje En Mari Korbet, a razvod sa Lisom je zbog toga postao "gadan" i vrlo javan. Nije pomoglo to što je En Mari bila ZAJEDNIČKA prijateljica...

Sada je iskrsla nova turbulencija kada je Ent "izvisio" ispred ulaznih vrata njihovog nekadašnjeg doma u Londonu u kojem sada živi samo Lisa, jer ona nije htela da mu otvori vrata.

Voditelj je tamo otišao u dogovoru sa advokatima kako bi pokupio svoje stvari koje su mu tamo već dve godine, odnosno, od kada je napustio kuću. Lisa je znala da će do toga doći, ali nije očekivala da će se Entoni lično pojaviti na vratima i zbog toga odbila da ga pusti unutra. To bi bio prvi put da se sretnu nakon što su prošle godine podneli zahtev za razvod.

SKANDAL: Pijani voditelj izazvao udes

"Ent ima pravo da pokupi svoje stvari koje je pre dve godine ostavio u toj kući. Sve ovo postaje zamorno, on samo želi da nastavi dalje sa svojim životom", rekao je predstavnim voditeljovog advokatskog tima za "Mirror".

Entoni i Lisa su bili zajedno 23 godine, a u braku 11 godina. Kada je prošle godine saznala za vezu sa asistentkinjom, Lisa je navodno rekla: "Sve je sada dozvoljeno. Odraću ga i uzeti mu svaki dinar".

Voditelj smuvao drugu, bivša poručila: ODRAĆU GA!


Povezano

Sve vesti