mondo.rs

"Svi hoće da budu savršeni. Ja nisam savršena" (FOTO)

Autor:

Lepa manekenka progovorila o svojim nesigurnostima i zahtevima modne industrije.

"Svi hoće da budu savršeni. Ja nisam savršena" (FOTO) Foto: Instagram/irinashayk, screenshot

Irina Šajk, koja važi za jednu od najlepših žena na svetu, fotkala se na naslovnicu "Harpers bazara" i u intervjuu "otvorila dušu" o koječemu, između ostalo i o nesigurnostima

"Nisam savršena. Imam dane kada mi je koža užasna, kosa takođe. Ponekad uopšte ne izgledam kao model. Ja sam samo ljudsko biće", rekla je Irina, pa rekla nešto i o estetskom ulepšavanju.

Irina Šajk otkrila na šta "pada" kod muškaraca! (VIDEO)

"Ako neko želi da uveća usne jer mu se ne dopadaju, samo napred. Nikoga ne osuđujem. Ali, ja uvek promovišem prirodnu lepotu jer mislim da živimo u savršenom svetu gde svi žele da budu savršeni. Ali, ja nisam savršena. Ponekad imam podbradak. Savršenstvo ne postoji. Imaću bore i imam ih", iskrena je bila manekenka.

"Morate da prihvatite ideju da se telo menja u svakoj fazi života i da to slavite. Moramo da se opustimo i shvatimo da je ljudski biti nesavršen".

Ova lepotica, o kojoj se u poslednje vreme neprestano piše zbog razvoda od Bredlija Kupera, istakla je i da razume zašto ljude zanima njen privatni život.

"Mislim da je to jednostavno ljudska osobina: ako nešto ne možeš da imaš, onda to želiš. Ako je ispred tebe zavesa, želiš da je pomeriš i vidiš iza. Čista radoznalost, pretpostavljam".

Govoreći o dugogodišnjoj karijeri modela, Irina je priznala da je bilo trenutaka kada su je u modnoj industriji podsticali da promeni svoj izgled.

Zaratili: Irina i Bredli se spremaju za sudsku bitku?

"Nikada nisam bila tip osobe koji je u fazonu 'želim da budem lepa'. Imala sam agente koji su govorili: 'Moraš da skratiš kosu', a ja sam im odgovarala: 'Nema šanse'. Morate da znate šta želite i da se držite svojih odluka. Ljudi će vam govoriti 'Previše si debeo/la ili mršav/a'. Morate da naučite da volite sebe i da uživate u svojoj koži. Ako zaista volite sebe takve kakvi jeste, mislim da možete sve", poručila je lepotica.

Uživajte u još Irininih fotografija:

Povezano

Sve vesti