mondo.rs

"Bunker" i loš teren: OVO Partizan čeka i u Srbiji

Autor:

Partizan je u poslednjoj proveri pred povratak u Beograd sa priprema u Sloveniji – odigrao 2:2 protive ekipe Pakši iz Mađarske.

"Bunker" i loš teren: OVO Partizan čeka i u Srbiji Foto: MN Press

"Parni valjak" je pokazao dva lica, jer je u drugom delu odigrao mnogo bolje. Doduše, crno-beli su bili dosta ofanzivni i u prvom poluvremenu, konstantno pritiskajući protivničku odbranu, ali bez konkretnogrezultata. Doduše, i teren je bio očajan, uz "bunker" rivala.

Baš u tom periodu osmoplasirani tim iz poslednjeg šampionata Mađarske je uspeo dva puta da savlada Vladimira Stojkovića.

Trener sprskog osavajača Kupa Savo Milošević poprilično je promenio tim u odnosu na duel sa Bordoom, da bi u drugom delu izvršio još nekoliko izmena.

PARTIZAN: Stojković - Nemanja R. Miletić, Dinga, S. Pavlović, Urošević - Smiljanić, Šćekić - Lutovac, Suma, Ivanović - Ožegović.

Igrali su još: Ostojić, Pešukić, Vujačić, Šćekić, F. Stevanović, Sadik, Popović, L. Pavlović i S. Jovanović.

Mađari su golovima kaznili dve loše reakcije odbrane Partizana u prvom delu.

Prvo je Krištof Pap posle kornera odlično skočio i glavom matirao Stojkovića, koji je loše intervenisao. U poslednjem minutu provog poluvremena Danijel Bode je sjajno istrčao kontru sa loptom i novim golom za Pakši duplirao prednost.

Partizan je imao daleko više loptu u posedu i bolje prilike. Iskoristio je samo dve.

Sejduba Suma je u 50. minutu, a posle prodora Umara Sadika po levoj strani, bio siguran sa 16 metara, da bi u 83. Bojan Ostojić iskoristio gužvu i poravnao rezultat.

Partizan se posle utakmice vraća u Beograd, a već 20. jula čeka ga gostovanje u Inđiji u okviru prvog kola Linglong Superlige Srbije.


PAKŠI: Holozer, Osvat,Lenzer, Feješ, Sabo, Pap, Vindeker, Konjves, Bode, Han, Fejoš

POGLEDAJTE GOLOVE SA UTAKMICE PARTIZAN - PAKŠI

Kraj!

- Silni napadi Partizana i želja za izjednačenjem urodili su plodom u 83. minutu. Stelac je bio Bojan Ostojić, koji je iskoristio jedan "otpadak" posle kornera i nogom smestio loptu u mrežu.

Izvor: YouTube/TV Partizan


- Savo Milošević je promenio dobar deo tima na poluvremenu. To je donelo rezultat već u 50. minutu, Umar Sadik je bio u prodoru po levoj strani, odigrao je za Sejdubu Sumu, koji je našao prostor kroz odbranu Pakšija i preciznim udarcem sa 16 metara pogodio donji desni ugao.

Izvor: YouTube/FK Partizan


- Posle neuspelog napada crno-belih u 45. minutu, sevnula je kontra Mađara i novi pogodak. Ovaj put strelac za osmoplasirani tim šampionata Mađarske bio je Bode.

Izvor: YouTube/FK Partizan


- Mađarski tim od 31. minuta vodi 1:0, strelac je bio Pap.

Izvor: YouTube/FK Partizan


- Utakmica se igra u vrlo lošim uslovima, teren je natopljen, pun je vode.

U dve najozbiljnije provere na pripremama u Sloveniji, Partizan je izgubio od Olimpije (0:1) i pobedio Bordo (2:1).

Povezano

Sve vesti