mondo.rs,MONDO/Beta

Ovako je reagovala ekipa: Mister, vidimo se brzo

Autor:

Kako su u svlačionici čuli vest o teškoj bolesti šefa stručnog štaba. Kapiten Blerim Džemaili je otkrio...

0
A- A A+
Siniša Mihajlović, Mihajlović, Mihajlovic Foto: Guliver/Getty images/Mario Carlini/Iguana Press

Subota 13. jul je veoma težak dan za sve u Bolonji. I ne samo tamo.

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović (50) objavio je ove subote da je oboleo od leukemije i da je pred njim oporavak, tokom kojeg će ostati šef stručnog štaba Bolonje.

I to na insistiranje kluba, koji je upravo Miha zadržao u Seriji A.

Spletom okolnosti i odlukom jednog italijanskog novinara, javnost je saznala ovu vest možda i pre fudbalera Bolonje, o čemu je Miha takođe govorio na konferenciji.

Srpski stručnjak objasnio je da je rekao svoje stanje ekipi u razgovoru video vezom, a kapiten tima Blerim Džemaili najavio je da će se svi u svlačionici boriti za trenera kao što se i on bori za njih.

"Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u poslednjih šest meseci retko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati", rekao je za Džemaili za Skaj sport Italija.

Mihajlović je danas potvrdio da boluje od leukemije. On je na današnjoj konferenciji za novinare poručio da je siguran da će dobiti bitku i da će pobediti bolest.

"Iskreno, bio je to šok jutros, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako, jer će on biti sa nama veoma uskoro", rekao je kapiten Bolonje o "Misteru Mihajloviću".

"Siniša nam je rekao da radimo s osmehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom poslednjih šest meseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva... Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas”, dodao je Džemaili.

Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mesta na tabeli Serije A.

Pročitajte više o početku Mihine bitke protiv leukemije.

/Siniša Mihajlović: Imam leukemiju i pobediću je!/

/Mihine ćerke: Mi smo Mihajlovići, BORBA je naš DNK/

/Mihajlović OSTAJE trener Bolonje: On mora tako!/

/MIHA, POBEDI: Ovo je samo još jedan slobodan udarac/

/VIDEO: Sjajan doček za Mihu - zagrljaji, poljupci.../

/Savo Milošević: Miha mi je rekao - SVE može da se pobedi!/

/DIRLJIVE poruke za Mihu: Javili se i Jokan, Toti.../

Povezano

Sve vesti