mondo.rs

Fudbalerka ponovo ZAPALILA društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Da li je Megan Rapino arogantna ili je samo video izvučen iz konteksta? Pogledajte i napišite nam u komentarima šta mislite.

5
A- A A+
megan rapino Foto: Guliver/Getty images/Rich Fury

Jedna od junakinja ženske fudbalske reprezentacije SAD u pohodu na treće uzastopno zlato Svetskog prvenstva (ukupno četvrto), Megan Rapino, ponovo je svojim ponašanjem izazvala bujicu komentara na društvenim mrežama.

Tokom dodele priznanja američkim fudbalerkama za najuspešniji sportski tim u toj zemlji, jedan mališan zamolio je Rapino za autogram. Ona mu je ispunila želju, ali je mnogi osuđuju da je bila arogantna i nije udostojila dečaka pogledom.


Megan je zaista gledala prvo na jednu, pa na drugi stranu, ali ima i onih koji smatraju da je video izvučen iz konteksta jer se ne vidi trenutak kada joj dečak prilazi. Moguće je da su pre toga porazgovarali ili da mu se nasmešila, a tu je i činjenica da voditelj programa počinje odbrojavanje u trenutku dok ona potpisuje loptu, pa joj je i to verovatno odvuklo pažnju...


U svakom slučaju, polemika na društvenim mrežama traje, a vaše mišljenje možete nam napisati u komentarima.

Megan Rapino je postala poznata širom sveta tokom minulog Svetskog prvenstva za žene održanog u Francuskoj jer je javno kritikovala američkog predsednika Donalda Trampa i kao lezbijka zalagala se za prava LGBT populacije.


Ona je na pomenutu ceremoniju došla u pratnji svoje devojke, košarkašice Sju Bird, a tokom dodele priznanja imala je peh sa garderobom, pošto joj se previše otvorio crni sako i pokazao grudi, ali američki mediji navode da je taj detalj "isečen" iz prenosa za emitovanje u kasnijim vremenskim zonama.

Povezano

Sve vesti