mondo.rs

Rasel Krou da APLAUDIRA: Novak kao GLADIJATOR (VIDEO)

Autor:

Pred veliko vimbldonsko finale protiv Rodžera Federera, Nole postavio duhovit snimak, simulirajući jednu od upečatljivijih scena iz filmskog spektakla "Gladijator".

8
A- A A+
Foto: YouTube/Gladiator

  Film "Gladijator", Ridlija Skota, iz 2000. godine, oduševio je sve koji su ga gledali (mnogi i danas vole da pogledaju reprizu ovog spektakla). Nije ni čudo što je svojevremeno nagrađen najvažnijom filmskom nagradom - Oskarom za najbolji film. Zapravo, film je pokupio čak pet Oskara, uključujući i za najbolju mušku ulogu - Rasel Krou.   

Smeštena u doba Rimskog carstva, ovo je priča o generalu vojske Maksimusu, koji je bio omiljeni vojskovođa, ali je dolaskom novog cara pretpeo najveće gubitke - pobijena mu je porodica, a on je od uvaženog člana društva, morao na najnižu lestvicu - da bude gladijator i bori se za život u arenama. Ali, gladijator postaje toliko popularan da se car Marko Aurelije plaši za svoj tron... 

Baš pred veliko vimbldonsko finale protiv Rodžera Federera, Novak Đoković je na društvenim mrežama objavio kratak, duhovit spot, evocirajući jednu od poslednjih scena u ovom filmskom spektaklu - kada Gladijator ili general Maksimus dolazi kući.


S obzirom na to da se još prošle godine pričalo o tome da Ridli Skot planira nastavak filma "Gladijator", možda bi mogao da razmisli o Novaku kao jednom od glumaca, zašto ne i za glavnu rolu?

Poznato je da su Rasel Krou i Nole veliki prijatelji i nema sumnje da bi mu novozelandski glumac dao značajne glumačke savete.

Povezano

Sve vesti