mondo.rs

Fudbaleri u Srbiji kao MLADE koje se nude

Autor:

Trener Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović, nezadovoljan ponudom na domaćem transfer tržištu.

0
A- A A+
Nenad Milovanović Foto: MN Press

Superliga Srbije za sezonu 2019/20. počinje idućeg petka utakmicom Voždovac - TSC (20.00).

Klubovi privode kraju pripreme, treneri formiraju timove, a Nenad Milovanović u razgovoru za Sportski žurnal kaže da nije zadovoljan aktuelnom ponudom na domaćem tržištu.

"Vidim da je Vojvodina preuzela monopol nad prelaznim rokom. Dobro su se pojačali. Ipak, moram da primetim da nam je tržište sve siromašnije, samo se vrte isti igrači, prelaze iz kluba u klub. To nije ozbiljna priča. Sve mi to lični na mlade koje se nude", slikovit je trener Mladosti.

Tim iz Lučana pretrpeo je velike promene ovog leta.

"Otišlo nam je 50 odsto tima od prošle sezone, kompletna centralna linija, Tumbasević, Pejović, Bojić, Bojović, Dimić, Jovanović. Za sada su stigli Stojanović, Obrovac i Eliomar, ali čekaćemo još malo sa dovođenjem pojačanja. Potreban nam je jedan centralni vezni", objasnio je Milovanović.


Među novajlijama su i dvojica iz Gane: Ibrahim Tanko, koji je prošle sezone nastupao za omladince Crvene zvezde i Zakaria Suraka iz Dinamo Vranja.

Milovanović, međutim, ne može trenutno da računa na njih.

"Imaju problem sa radnom vizom. Jedan je čak nema od marta, a slična je situacija i sa drugim. Čekamo...", kaže trener Mladosti.

Superligaš iz Lučana prošlu sezonu je završio na petom mestu, a u ovu kreće u subotu, duelom sa Radnikom kod kuće (20.00).

Povezano

Sve vesti