mondo.rs

U drugom autu bio bokser: Molim se da je Kuzmić dobro!

Autor:

Učesnik saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen košarkaški reprezentativac Srbije priča kako je došlo do sudara.

29
A- A A+
Kuzmić Foto: MONDO/Goran Arbutina Kuzmić

Košarkaški reprezentativac Srbije i povratnik u Crvenu zvezdu, Ognjen Kuzmić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru na putu Banjaluka - Prijedor.

Po njega je hitno došao helikopter da ga prebaci u Beograd, pošto se nalazi u komi, a povređen je i njegov prijatelj sa kojim se nalazio u "poršeu". Putnici drugog automobila, "BMW", prošli su sa lakšim povredama. Jedan od njih je bokser iz Prijedora, 30-godišnji Dražan Janjanin, koji je za portal "Srpskainfo" prepričao stravičan događaj.


Izjavio je da su on i Marko Mijatović, koji je vozio, ostali živi samo zahvaljujući prisebnosti i brzoj reakciji Mijatovića.

Izvor: mondo.ba/Goran Arbutina"Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svjetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i 'porše' koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", ispričao je Janjanin.

"BMW" se potom prevrnuo na krov, dok se "porše" u kom se nalazio Kuzmić zaustavio tek 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta".

Janjanin i njegov prijatelj prošli su sa lakšim povredama.

"Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", rekao je bokser iz Prijedora.

Povezano

Sve vesti