mondo.rs

Borković IZBAČEN sa staze tik pred cilj: Kao ULIČARI!

Autor:

"Tako se ponašaju jer im je nažalost to dozvoljeno, znaju da neće biti kažnjeni i da aršini nisu za sve isti", kazao je najbolji srpski automobilista koji je drugog dana trkačkog vikenda u Austriji ostao bez plasmana.

Borković IZBAČEN sa staze tik pred cilj: Kao ULIČARI! Foto: MONDO/Marko Tanasković

U subotu sjajna trka, a u nedelju - baš i ne!

Najboljem srpskom automobilistu Dušanu Borkoviću odličan vikend u Austriji pokvario je francuski vozač Pantisijatisi, kada ga je u poslednjim sekundama trke "izbacio" sa staze, kako stoji u saopštenju njegovog PR tima - "nesportskim potezom".

Vozač NIS Petrol Racing tima tako je vikend završio sa prikupljenim 21 bodom, koje je upisao u subotu, a sve do finiša i pomenutog poteza je bio na petoj poziciji.

"Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta bih sve mogao da kažem", kazao je vidno nezadovoljni Dušan Borković posle trke.

"Hoću da mi se sve slegne i da onda vidim šta i kako dalje, jer ovo je zaista više nedopustivo. Pojedini vozači se ponašaju krajnje neprofesionalno, kao da su došli sa ulice i na taj način ugrožavaju ne samo karijeru, već i živote drugih takmičara. Tako se ponašaju jer im je nažalost to dozvoljeno, znaju da neće biti kažnjeni i da aršini nisu za sve isti. Kada se vratim kući ozbiljno ću porazgovarati sa svojim NIS Petrol Racing timom o narednim koracima".

Ovo nije prvi put ove sezone, i ne samo ove sezone, da je Borković razočaran postupcima ostalih vozača, a videćemo koje će naredne mere preduzeti.

Povezano

Sve vesti