mondo.ba

Kuzmićev prijatelj na aparatima za disanje

Autor:

Prijatelj košarkaša Ognjena Kuzmića koji je tokom saobraćajne nesreće bio sa njim u automobilu ima teške povrede glave i nalazi se na intenzivnoj nezi u UKC Banjaluka.

Kuzmićev prijatelj na aparatima za disanje Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno je prebačen u Beograd sa teškim povredama glave i grudnog koša zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se jutros desila na putu Banjaluka – Prijedor.

Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj i saputnik u automobilu B.I., koji je zadržan na intenzivnoj njezi u UKC Banjaluka gdje je priključen na aparate za vještačko disanje.


"Pacijent B.I. ima dominantne povrede glave i kostiju lica i nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju. Pacijent ostaje na daljem bolničkom lečenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC Republike Srpske. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", rekao je načelnik Urgentnog centra Dragan Rakanović, a saopštio UKC Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći lakše su povređeni i putnici u drugom vozilu, Dražan Janjanin (30) i Marko Miljatović, koji su nakon pružene medicinske pomoći pušteni na kućno lečenje.

Član Ognjenove porodice rekao je Srni da su se njih dvojica vraćali su se sa svadbe iz Novog Grada.

Kuzmić će nalazi na širem spisku igrača košarkaške reprezentacije Srbije koji će početi pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini. 

Povezano

Sve vesti