mondo.rs

"Novinari vire iz žbunja": Mire se Marko i Luna Đogani?

Autor:

Voleli, svađali, mirili i definitivno raskinuli dan pred veliko finale Zadruge. Pitanje je "do kad?"

"Novinari vire iz žbunja": Mire se Marko i Luna Đogani? Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Iako su nebrojeno puta u poslednjih nedelju dana izjavili "da je bolje da ne budu zajedno", buduća pevačica Luna Đogani otkriva da se i ona i Marko i dalje čuju i vole.

Prvi put od finala u kojem je Luna odnela pobedu i ček na 50.000 evra, par je sedeo zajedno u emisiji Ognjena Amidžića i otkrio da "emocije postoje, ali...". Rekli su i da će se sastati 14. jula (DANAS), na šestomesečnicu veze i porazgovarati o budućnosti, ali iiga "nema ništa".

Na šta će potrošiti 170.000 evra od Zadruge?

Danas, barem...

"Marko je najavio da ćemo se videti 14. Nije trebalo da kaže, taj datum se pominje kao da će neko veliko dešavanje u Srbiji da se desi, samo je napravio problem. Sada mi se novinari kriju u žbunju!", rekla je Luna "Premijeri" i dodala da će o budućnosti s Markom pričati "sutra".

"Nas dvoje se čujemo... Ne bih ništa pričala dok se ne čujem sa njim, dok ne vidim kako stoje stvari, sutra ćemo reći sve što treba da kažemo. Bilo je dosta šansi i sa njegove i sa moje strane. Emocije se nisu ugasile, ja njega volim. Nedostaje mi. Bilo je ružnih situacija, ali to ne menja činjenicu da se mi volimo. Kad sam ga videla u emisiji, osetila sam da me nije još uvek prošlo", rekla je Lun.

Njih smo čuli, sad da čujemo vas:


Povezano

Sve vesti