mondo.rs

"Znate kad ustajemo rano? Samo kad IZLAZIMO iz KAFANE"

Autor:

Duhovit komentar selektora vaterpolo reprezentacije Srbije Dejana Savića posle matine utakmice 1. kola Svetskog prvenstva sa Crnom Gorom.

1
A- A A+

Dejan Savić na treningu reprezentacije Foto: Mondo/Goran Sivački Dejan Savić na treningu reprezentacije

Vaterpolistima Srbije i Crne Gore pripala je čast, ali i "koska" da odigraju prvu utakmicu na Svetskom vaterpolu u Južnoj Koreji u terminu koji niko od sportista baš i "ne miriše", od ranog jutra.

Ustajanje u 6, doručak, pa bus, pa bazen i u 8.30 po korejskom vremenu (01:30h po srednjeevropskom)  duel sa Crnom Gorom.

"Ne volimo da ustajemo rano ni jedni, ni drugi osim kada izlazimo iz kafane", duhovito je prokomentarisao selektor vaterpolo reprezentacije Srbinje Dejan Savić ovu matine utakmicu koja je završena remijem - 10:10.

A Savić je uoči meča rekao da podmlađena Srbija može mnogo, samo ako igrači veruju u sebe. Protiv favorizovane Crne Gore, ne da se nisu uplašili, nego su diktirali tempo u prvom poluvremenu, vodili... Usledio je pad, neke čudne sudijske odluke, i na kraju izboren remi.

Igrači, oni koji su duže u timu, bodrili su mlađe posle meča, strelca gola koji je doneo gol, Strahinju Rašovića, zabolela su leđa od silnih tapšanja po ramenu...

Idemo dalje...

MONDO TV INTERVJU SA DEJANOM SAVIĆEM

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti