mondo.rs

NESVAKIDAŠNJI oglas na BANDERI: Poslednja nada za BRAK

Autor:

Imam nov stan. Tražim devojku koja je vredna, časna i poštena za brak. Život udvoje do kraja života, piše između ostalog u oglasu koji već šest dana stoji na banderi kod Omladinskog stadiona na autobuskom stajalištu.

6
A- A A+
razvod, brak, Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Sudeći po njegovom sadržaju, oglas je poslednja nada pedesetpetogodišnjem Radoslavu Uskokoviću iz Jabučkog Rita u opštini Palilula da pronađe životnu saputnicu, prenosi "Kurir".

"Rođen sam u Peći. Živim u Jabučkom Ritu, zadnja stanica autobusa 106, koji se hvata od Omladinskog stadiona. Hrišćanske ženske neka se jave. Unapred hvala na razumevanju",  piše još u njegovom oglasu sa kojeg su zainteresovane neveste otkinule nekoliko isečaka sa brojem telefona.

Ovaj penzionisani radnik obezbeđenja u Ambasadi Švajcarske u Beogradu kaže da ga je na takav potez naterala samoća, nakon što je pokušaj da pronađe suprugu preko agencije za bračno posredovanje propao.

Tražio devojku, javilo ih se 8.000

“Uplatio sam 3.000 dinara nekoj agenciji pre dve godine i stalno su mi obećavali da će mi se javi neka ženska. Pola godine sam čekao i pojeo vuk magarca, a meni odoše pare”, žalio se Uskoković.

Pohvalio se da su ga do sada zvale tri – četiri žene, a jedna Jovanka mu zakazala sastanak u nedelju,priča pun nade Radoslav.

On priznaje da je bio oženjen i da se od supruge Makedonke razveo pre sedam godina i da sada traži normalnu, finu i kulturnu ženu, između 35 i 50 godina.

"Usamljen sam. Ne mogu sam. Neću sa zidovima da pijem kafu. Hoću da imam nekoga da mi opegla, da skuva... A ne mora ništa ako neće. Znam i ja da skuvam krompirovu supu i pasulj, majka me naučila. Samo da se lepo slažemo, da me nekad poljubi", poručuje na kraju Radoslav denvnom listu "Kurir".

HIT ponuda: Oženiš Islanđanku i dobiješ 5.000 $

Povezano

Sve vesti