mondo.rs

PSŽ promenio ploču: Troše i dalje, ali ne na ZVEZDE

Autor:

Zanimljiv prelazni rok u Parizu i biće još zanimljiviji...

PSŽ promenio ploču: Troše i dalje, ali ne na ZVEZDE Foto: Gulliver/Getty images, Christof Koepsel Dijalo, prvi s leva, slavi gol Dortmunda.

Neki novi Pari sen Žermen!

Navikli smo da u svakom prelaznom roku "otimaju" najveće zvezde fudbala, međutim u tekućem nisu bili toliko aktivni i za sada biraju zanimljiva rešenja na tržištu...

Iznenada se u "Le Parizijenu" pojavila informacija da je PSŽ dogovorio dolazak Abdua Dijaloa iz Dortmunda za sumu oko 32 miliona evra što će biti njihova druga kupovina ovog leta pošto je ranje stigao Pablo Sarabija iz Sevilje - za oko 20 miliona.

Dijalo je francuski štoper koji je u Borusiji samo godinu dana, nakon što se preselio iz Majnca posle takođe jedne sezone, a u karijeri je igrao i za Monako i Zulte Varegem.

Radi se o defanzivcu modernog kova koji se posebno dopao Tomasu Tuhelu.

Osim dva transfera u kojima je PSŽ platio obeštećenje, Pari sen Žermen su pojačali i Andera Erera iz Mančester junajteda, kao i mladi Mičel Bakera (Ajaks) i Marćina Bulke (Čelsi). Svoj trojici su prestale ugovorne obaveze sa bivšim klubovima.

Ovih dana spominje se da će PSŽ dovesti još jednog igrača koji nije zvezde, u pitanju je Sandro Tonali iz Breše, dok se već neko vreme priča i o Sergeju Milinković-Saviću.

Za njega se već može reći da ne pripada istoj kategoriji igrača...

Povezano

Sve vesti