Nikola Janković

Sve u 16 sa Raškovićem: Argentina neće plakati za Leom!

Najavio sam ga kao hrvatskog košarkaškog sudiju, ali je skromno i drugarski oćutao, a onda još jednom pokazao zbog čega "kida" kada prenosi latinski fudbal. Sreten Rašković, ne Radović, bio je gost poslednje epizode prve sezone Sve u 16.

Sve u 16 sa Raškovićem: Argentina neće plakati za Leom! Foto: MONDO

"Nije", odgovorio je kao "iz topa" na moje pitanje o tome da li je Lionel Mesi bio u pravu kada je optužio COMNEBOL za lažiranje ishoda Kopa Amerika u Brazilu i pripremanje terena za trijumf domaće selekcije.

Pre toga, skromno i drugarski, oćutao je kad sam birajući reči kojima ćemo poželeti Siniši Mihajloviću brz i uspešan oporavak napravio blamantan lapsus i najavio ga kao hrvatskog košarkaškog sudiju, a ne komentatora TV Arenasport, koji "kida" i kad radi rukomet i kada radi latinski fudbal.

SVE U 16 ARGENTINO: SA DEDINOM LOBANJOM NA STADION

Sreten Rašković, ne Radović, bio je drugi put gost podkasta Sve u 16 u nedelji po završetku još jednog u nizu Kopa Amerika turnira, na kom je deveti put trijumfovao Brazil, a jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena ko zna koji put otišao kući bez trofeja sa Argentinom.

Zašto Mesi ni ovog leta nije uzeo zlato, zašto Nejmar nije uzeo ništa, iako su njegovi uzeli zlato i zbog čega Kristijano Ronaldo malo po malo pravi razliku u svoju korist kada je ova trka neponovljivih talenata u pitanju, samo su neke od tema o kojima sam pričao sa gostom u poslednjoj epizodi prve sezone razgovora u srcu šesnaesterca.

STEVAN I SRETEN: KAD KOMENTATORI POSTANU ZVEZDE


Valjda i taj lapsus nije bio slučajan, već samo potvrda da je vreme za letnju pauzu, odmor i, kako to fudbalski radnici vole da kažu, "punjenje baterija" pred novu sezonu.

Ovu, prvu, završavamo Sretenovim preciznim i pasioniranim pričama o latinskom fudbalu, u kom važi samo jedno pravilo - da nema pravila.

SVE U 16 SA KOSANOVIĆEM: FK CRVENA ZVEZDA 2019-20, SAD!

Poslušajte…
...ili pogledajte Sve u 16 razgovor sa kolegom komentatorom TV Arenasport, Sretenom Raškovićem.

Izvor: YouTube/MONDO


Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti