MONDO/Agencije

Miho, u napad od prvog trenutka, kao što si obećao!

"Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je u saopštenju Bolonje.

Miho, u napad od prvog trenutka, kao što si obećao! Foto: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images/Guliver

Siniša Mihajlović je uveliko u bolnici i započeo je borbu sa leukemijom.

Iako je prvobitno objavljeno da će legendarni jugoslovenski fudbaler i bivši selektor reprezentacije Srbije biti primljen u bolnicu danas, plan je u međuvremenu promenjen, saopštila je Bolonja.

"Naš trener je u subotu rekao da jedva ceka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju rec. U dogovoru sa našim medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta 'Seranjoli', on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju kluba sa "Renato dal'Ara" stadiona.

Podršku Mihajloviću u nedelju su pružili i vatreni navijači Intera, koji su otputovali u susednu Švajcarsku da uživo bodre "nerazure" u prijateljskoj utakmici sa Luganom.MIHINO PISMO: DOSTA SUZA, SADA BORBA!

Inače, Bolonja je odlučila da zadrži Mihu na mestu trenera, iako on u početku neće biti u prilici da vodi ekipu, već će se posvetiti zahtevnom procesu lečenja.

To, ipak, ne znači da neće voditi treninge prvog tima.

Mihajlović se prošlog proleća vratio na klupu Bolonje posle više od deset godina i ekipu koja je do tada imala samo dve pobede i bila "viđena" u Seriji B na majstorski način podigao, "zategao" i veoma brzo odveo do sredine tabele, daleko od zone ispadanja.

"U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.

Mihajlović je u subotu na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Povezano

Sve vesti