mondo.rs

HOROR u Knjaževcu: Ispalio 29 METAKA u CELU rodbinu!

Autor:

Muškarac iz Knjaževca osumnjičen da je iz puške ubio unuka i zeta, a teško je ranio drugog unuka i snaju. Došao da interveniše zbog svađe unuka.

15
A- A A+

samoubistvo, pištolj, pucnjava Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac ilustracija

Jezivi detalji porodične tragedije u Knjaževcu.

"Kurir" piše da je osumnjičeni N. R. ispalio iz puške čak 29 metaka u svoju porodicu! Sve se dogodilo u dvorištu porodične kuće, a on je bio besan zbog svađe i tuče dvojice svojih unuka.

Tragedija se dogodila u nedelju oko 21 čas kada je osumnjičeni došao u kuću svoje kćerke, nakon što je čuo da se njegov unuk potukao sa bratom od ujaka.

Prema navodima "Kurira" iz istrage, ispalio je čitav šaržer metaka, ubivši pritom svog zeta i unuka, a teško je ranio drugog unuka i snaju.

"Kurir" je citirao komšije koje kažu da je osumnjičeni za ovaj zločin udovac.

"Ima dve kćerke i jednog sina. Jedna kćerka živi u Knjaževcu, druga kćerka i sin u Nemačkoj. Kobnog dana iz Nemačke mu je došao sin sa porodicom. Sin njegovog sina se potukao sa bratom od tetke. Kada je to saznao dohvatio je automatsku pušku i otišao kod kćerke u kuću", kaže jedan od komšija.

Zašto je taj čovek toliko pobesneo?

Navodno mu je rečeno da je jedan unuk ubio drugog. Nisu pomogla ni ubeđivanja.

"Čim je ušao, počeo je da rešeta po dvorištu. Rođenoj kćerki je ubio muža i sina, dok joj je snaju i drugog sina ranio. Bio je pijan", kaže komšija.

Povezano

Sve vesti