mondo.rs

Lepa Špankinja je devojka našeg poznatog glumca! (FOTO)

Autor:

Mlada jutjuberka iz Španije živi u Beogradu zajedno sa dečkom glumcem.

Lepa Špankinja je devojka našeg poznatog glumca! (FOTO) Foto: ATA Images

Dženifer Dženi Martin osvojila je publiku u Srbiji putem svog YouTube kanala, gde je već nekoliko godina veoma aktivna i gde njene aktivnosti prati više od 88.000 ljudi, dok je na Instagramu prati više od 130.000 ljudi.

A srce ove prelepe Špankinje osvojio je srpski glumac Uroš Jovčić.

Pored toga što snima videe u kojima deli savete, ali i detalje iz svog života, Dženi se oprobala i kao pevačica i snimila je numeru "Tik tak" sa svojom koleginicom, takođe jutjuberkom Leom Stanković, a ova numera nekoliko dana bila je prva na trendingu u Srbiji.

Atraktivna Špankinja pleni svojom lepotom, a ona i Uroš upoznali su se na snimanju filma "Montevideo". Kako je sama ispričala u jednom od svojih videa, u trenutku upoznavanja sa Urošem ona je imala dečka, te su ona i srpski glumac najpre bili prijatelji. Međutim, to se kasnije promenilo, te već nekoliko godina uživaju u ljubavi, a planiraju i svadbu budući da su vereni, tvrde domaći mediji.

Dženi se zbog Uroša doselila u Beograd, gde zajedno žive u njegovom stanu, a na Instagramu se predstavlja kao "devojka iz Španije koja živi u Beogradu".

Uroš ste mogli videti u "Montevideu", zatim filmu "Mali Budo", ali i serijama "Žigosani u reketu", "Ubice mog oca", "Komšije" i mnogim drugim.

View this post on Instagram

Baby, it’s cold outside

A post shared by Jenni Martin ✨ (@jenniimartin) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Jenni Martin ✨ (@jenniimartin) on

View this post on Instagram

Mi vida, srce moje❤️

A post shared by Jenni Martin ✨ (@jenniimartin) on

Tagovi:

Povezano

Sve vesti