mondo.rs

"GLUPI STE": Hejteri, palite s mog Instagrama! (VIDEO)

Autor:

Madona ne prihvata negativne komentare koji su joj upućeni nakon što je na društvenim mrežama objavila provokativni video.

"GLUPI STE": Hejteri, palite s mog Instagrama! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Madonna

Pop pevačica Madona je na svom Instagram profilu objavljuje video snimke u kojima se priprema za novu turneju "nove" Madame X.

Na jednom od snimaka Madona se valja po velikoj beloj cevi, dok preko oka nosi povez, zaštitni znak "Madame X". Na snimku komentariše prvog američkog predsednika Džordža Vašingtona, britanskim akcentom.


Nisu svi bili oduševljeni ovim snimkom, što je pop zvezda i shvatila po broju negativnih komentara na Instagramu. Nije želela mirno da ih prihvati ili ignoriše, već se potrudila da objasni "jednu, dve stvari" pratiocima.

"Činjenica da me i dalje pratite i imate vremena da me komentarišete, umesto da me ignorišete, pokazuje koliko ste glupi. Prestanite da me pratite", poručila je Madona.

Ona je zatim objavila još nekoliko videa i fotki kao se priprema za turneju. U jednom od njih namešta svoju "prirodno kovrdžavu" kosu i pita da li više liči na Ritu Hajvort ili Gretu Garbo, proslavljene holivudske glumice.

Pred kraj klipa ona četku vraća asistenkinji i poručuje joj: "Stavi je sebu u D**E"!

Povezano

Sve vesti