mondo.rs

Bio je veći TALENAT od Pogbe, dobija još jednu šansu!

Autor:

Bio je u Italiji, Meksiku, Norveškoj... I ništa nije uradio. Sada je ponovo dobio šansu u Engleskoj i ako je sada ne iskoristi - nikad neće!

Bio je veći TALENAT od Pogbe, dobija još jednu šansu! Foto: Guliver/Paolo Bruno/Getty Images

Pol Pogba i Ravel Morison bili su najbolji produkti generacije '93 škole Mančester junajteda, odlučili su gotovo u isto vreme da napuste klub pošto nisu dobili šansu kakvu su očekivali, a od tada su njihove karijere krenule potpuno drugačijim tokom.

Francuz je stigao u Juventus i tamo napravio ime zbog čega je naterao "crvene đavole" da ga u leto 2016. godine učine najskupljim igračem kluba, a Englez...

Ravel Morison je u jednom trenutku važio i za većeg talenta od Pola Pogbe, međutim od odlaska iz Junajteda "namenjao" se klubova - igrao je na Ostrvu, ali i u Italiji, Meksiku, Norveškoj (?), gde nije uspeo da pokaže ni mrvu potencijala koji su treneri videli u njemu.

Ipak, Morison je ovog leta dobio poziv Šefild junajteda, novog člana Premijer lige, da postane njihov član, što je sa zadovoljstvom prihvatio.Prethodno je bio na probi u klubu i očigledno je prošao za šta je nagrađen jednogodišnjim ugovorom, a ako trener Kris Vajlder uspe da "probudi" želju za fudbalom kod njega, mogao bi da bude i njihovo najbolje pojačanje ovog leta.

Dobio je još jednu šansu da ostvari ono što mu je zacrtano početkom decenije, ali istovremeno u pitanju je velika "kocka" za Šefild - Morison je poznat i po problematičnom ponašanju.

Povezano

Sve vesti