mondo.rs

Svađa u Jutarnjem: Voditelj rekao gošći da je DEBELA!

Autor:

Ukoliko ste gledali novi spot Majli Sajrus za pesmu "Mother's daughter", videli ste i punačku Anđelinu Dupliseu. Video ju je i Pirs Morgan...

Svađa u Jutarnjem: Voditelj rekao gošći da je DEBELA! Foto: YouTube/screenshot/Good Morning Britain

Voditelj koji je nekoliko puta završio na naslovnim stranama svetske štampe zbog svog oštrog jezika, ponovo je izazvao kontroverzu u Jutarnjem programu britanske televizije.

Pirs Morgan se javno svađao s Emili Ratajkovski o tome da ne mora da bude stalno gola, učesnike rijalitija Love island nazvao budalama bez mozga, prozivao modnu industriju da "razboljeva devojke širom planete" angažujući premršave manekenke, a sada otišao na potpuno drugu stranu i gošću nazvao debelom.

"Emili, slušaj 'vamo..."

U pitanju je Anđelina Duplisea, plus size manekenku, koja se pojavila gola u novom spotu pevačice Majli Sajrus.

Anđelina se uključila u britanski Jutarnji program i momentalno posvađala s voditeljem Pirsom Morganom koji joj je rekao:

"Da li misliš da je u redu slaviti debljinu? To je zabrinjavajuće zdravstveno stanje, veoma opasno... da li je u redu morbidno gojazne osobe stavljati u spot i slaviti ih?".

"I ti si debeo", odgovorila mu je Anđelina. "Da stvarno misliš da debeli ljudi šalju pogrešnu poruku, skinuo bi sam sebe iz programa jer ni ti nisi mršav".

"Postoji razlika, ja nisam morbidno gojazan, ja sam razumne težine, u formi", pokušao je Pirs da je prekine, ali se ona prodrala "i dalje si debeo. To što si manje debeo od mene...", pričala je manekenka, ali ju je voditelj opet prekinuo: "Slobodno me vređaj, ja sam veliki momak".

Nakon ove rasprave Morgan je ponovio da nema ništa protiv debelih ljudi, ali da nije u redu glorifikovati gojaznost, "baš kao što nije u redu glorifikovati ni skelete koje dizajneri nazivaju manekenkama".

Da li se slažete s njim?

Povezano

Sve vesti