mondo.rs

"Narod je doživeo da se imbecili sprdaju s njim" FOTO

Autor:

Brutalan komentar na pomirenje najpoznatijeg srpskog rijaliti para

"Narod je doživeo da se imbecili sprdaju s njim" FOTO Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Voleli ih ili ne voleli, oni su "tema dana" u Srbiji.

Od burnih svađa i pomirenja u Zadruzi, do gostovanja u emisijama u kojima se opet svađaju, mire i raskidaju, Marko Miljković, Luna Đogani i sva priča oko njih su nam "probili mozak" poslednjih nekoliko meseci. Taman kada smo pomislili da je ovome došao kraj - raskidanjem veze dan pred finale, ali i krajem Zadruge, priča se nastavila:

Ko je propustio sinoćnje izdanje emisije "Narod pita" na Pinku, propustio je mnogo - Marko i Luna su se "cmoknuli" za kamere i "objavili narodu" da su zajedno. Ponovo.

Vest o pomirenju je obradovala fanove rijaliti para, a nekadašnje cimere? Svejedno im je, uglavnom, ali ima jedan koji nije birao reči kada je sumirao sve što smo gledali poslednjih deset meseci, ali i sinoć na Pinku.

"To je još jedna ljigavština duo pegle - Đogani, Miljković. Smešna priča! Ovaj narod je doživeo da se dva imbecila sprdaju s njim. Oni glume pomirenje, svađu, glume vezu, najavljuju, zakazuju početak veze, najavljuju raskid, pomirenja... Marko je dečko koji nema svoju sijalicu, on spava u autu, pa sad hoće očigledno da se uvali u stan Lune Đogani, jedino mu to preostaje, ili će morati da se vrati u rodni Brus, da tu sadi jagode, višnje, trešnje, sa čime će da se bavi nemam pojma", rekao je Lepi Mića za Pink.rs i nastavio:

"On gleda da se skrasi negde, pa sad misli da se uvali kod te jadne devojke, koja ne zna da li je došla ili je pošla. Luna je njega vukla na leđima, verovatno nije mogla bez njegovog *****, pa je kukala i molila ga da nastave tu vezu, ona očito ne može bez se*sa. Ona nije mučenica ni loša koliko je neinteligentna i slaba, nema snage da se odupre bilo čemu. On je dripac koji je sve to iskoristio".

Pogledajte kako je bilo u finalu, kada se Luna takmičila protiv Marka:

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Povezano

Sve vesti