mondo.ba

SKANDAL: Hrvat iz Bosne TUKAO sportskog direktora!

Autor:

Bivši igrač Željezničara fizički nasrnuo na čelnika kluba, koji mu je saopštio da na njega više ne računaju.

SKANDAL: Hrvat iz Bosne TUKAO sportskog direktora! Foto: FENA/Haris Dedović

Filip Jazvić (28), nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, udario je sportskog direktora Hermanštata Razvana Zamfira nakon što mu je saopšteno da rumunski klub više ne računa na njegove usluge.

Rumunski mediji prenose da je Zamfira, zvanog "rumunski Mođi", najpre opsovao i potom udario hrvatski fudbaler rođen u Bugojnu.

Direktor Hermanštata Juliu Murešan objasnio je tamošnjim medijima šta se dogodilo i najavio tužbu protiv hrvatskog napadača.

"Odlučili smo da se odreknemo dva-tri igrača, pa je Zamfir nakon ručka pozvao Jazvića da razgovara s njim i da mu saopšti da želimo sporazumni raskid ugovora. On je reagovao kao 'sačmarica' i udario je Razvana. Nije istina da je njega prvi pokušao da udari Razvan. Fudbaler je sve počeo, vređao ga je i udarao. Ljudi poput Jazvića nemaju šta da traže u fudbalu. Ovo je prvi ovakav slučaj u istoriji Hermanštata! Nije važno na koliko je imao potpisan ugovor", izjavio je Muresan i dodao da će biti podnesena krivična prijava protiv Jazvića.

Razvan Zamfir je u aprilu ove godine zajedno sa Murešanom preuzeo sportski sektor Hermanštata.

"Ne mogu verovati da se to dogodilo. Šokiran sam njegovim potezom. On ima ugovor, dobiće ono što je njegovo, a povređen je jer smo mu rekli da ćemo mu pomoći da nađe novi klub. Neko mora otpasti, imamo 30 igrača", rekao je Zamfir.

Jazvić je prethodne sezone odigrao 10 mečeva u dresu plavih sa "Grbavice", a u karijeri je nastupao za brojne hrvatske i rumunske klubove. Između ostralih branio je boje Kluža i Krajove, a jedno vreme je proveo i u izraelskom Hapoelu iz Haife.

Povezano

Sve vesti