mondo.rs

Pametan trik: Evo zašto Megan Markl često nosi punđe

Autor:

Megan Markl se na najvećem broju javnih dešavanja posle porođaja pojavila sa istom frizurom – kosom pokupljenom u punđu. Poznati frizer otkriva razlog za to.

Pametan trik: Evo zašto Megan Markl često nosi punđe Foto: Tanjug/Chris Allerton/©SussexRoyal via AP

Na Vimbldonu je nosila kosu pokupljenu u rep, a na većini drugih javnih dešavanja kojima je prisustvovala nakon porođanja, Megan Markl imala je punđu.

Poznati frizer Džejms Džonson otkrio je da je ova glamurozna frizura zapravo pametan trik kojim vojvotkinja sprečava da joj se kosa ošteti nakon trudnoće.

"U trudnoći se zaustavlja ciklus kroz koji kosa inače prolazi, pa tako kosa u trudnoći ne opada. Međutim, posle porođaja opada sva kosu koja je trebalo da vam opadne za tih devet meseci trudnoće. Megan zato sada nosi kosu pokupljenu u elegantni rep ili punđu, kako bi sprečila dalja oštećenja. Takođe, te frizure su leti vrlo praktične zbog vrućine", objasnio je on.

"Ako je kosa oštećena tokom trudnoće, vezivanje će sprečiti dalja oštećenja", dodao je.

Osim toga, glamorozne punđe možda su način na koji Megan pokušava da bude "uglađenija", pošto je već nekoliko puta kritikovana zbog neurednih punđi koje je nosila u javnosti.

Povezano

Sve vesti