mondo.rs,Tanjug

Strašna NESREĆA na autoputu Beograd-Niš, poginulo DETE!

Autor:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu između Velike Plane i Lapova najmanje jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene.

31
A- A A+

ilustracija Foto: MONDO ilustracija

 Beogradski mediji javljaju da je stradalo dete, a da su dve osobe su teško povređene u ovoj teškoj nesreći.

U sudaru između Starog sela i Markovca učestvovala su tri automobila i kamion.

Nesreća se dogodila oko 15 sati.

Karambol na naplatnoj rampi Nais

"Večernje novosti" navoda da je u udesu nastradao nastradao je dečak V.S. od 11 godina iz Velike Plane. Maloletni putnik bio je u putničkom vozilu "ford ka" kojim je upravljao njegov deda A.S.(61), a u istom vozilu, bila je i nešto mlađa unuka N.S.(8).

Oboje su u udesu zadobili teže telesne povrede i prebačeni su za Beograd.

Težak SUDAR na autoputu kod Aleksinca, ima mrtvih VIDEO


Prema prvim informacijama sa terena, u zaustavnoj traci stajao je kamion, kada je došlo do kobnog kontakta sa putničkim vozilom koje se kretalo se iz pravca Beograda ka Nišu.

"Nakon udarca u zadnji deo kamiona, iz putničkog vozila velikoplanske registracije bukvalno je izleteo motor", navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Kako je ranije saopšteno posle sudara koji se dogodio oko 15 sati,nedaleko od Velike Plane saobraćaj je dugo bio obustavljen, pa su vozila upućivana na alternativni pravac kroz Veliku Planu ka Markovcu. Potpuni prekid saobraćaja trajao je do 16 sati, kada je došlo do raščišćavanja zaustavne trake.

Povezano

Sve vesti