Tanjug

Slobodanka dobila PUT do kuće, zahvalna premijerki

Autor:

Zahvaljujući pomoći Vlade Srbije, penzionerki Slobodanki Mihajlović iz sela Tmava kod Kuršumlije napravljen je put do kuće koji će, prema rečima premijerke Ane Brnabić, u narednom periodu biti i asfaltiran.

8
A- A A+
ana brnabić, brnabić Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ana Brnabić je u razgovoru sa Slobodankom Mihajlović navela da je država tu da pomogne.

Zahvaljujući njenom angažovanju, kaže Slobodanka, konačno je dobila put do kuće.

"Ovo nama mnogo znači, jer smo godinama slali zahteve, najviše ja, ali pošto se opština nije oglašavala ni da li hoće ni kada će da radi put, odlučila sam da zatražim pomoć na višem nivou i poslala mejl kabinetu predsednice Vlade. Ona se sa svojim timom toliko angažovala da sam se ja iznenadila kojom brzinom je put napravljen", rekla je za Tanjug Slobodanka koja u Trnavi živi sama, ali je rodbina često posećuje.

Izvor: Tanjug

Rekla je da je presrećna i u svoje lično ime, ali i u ime svojih rođaka i komšija, zahvalila premijerki i poželela joj puno sreće i uspeha u daljem radu.

Kako je istakla, premijerka Brnabić ima veliko srce, dobru dušu i razume probleme naroda u Srbiji.

Slobodanka i njena porodica su za premijerku pripremili posluženje sa domaćim specijalitetima, ali i prigodne poklone – knjige o istorijatu topličkog kraja, topličko vino, domaći med i milje koje je Slobodanka lično ištrikala.

Povezano

Sve vesti