mondo.rs

Mirki Federer bi svi stvarno mogli da se SKINU S VRATA

Autor:

Evo, još jedan mali prilog tezi da ljude treba da ostavimo na miru. To što je Mirka udata za jednog od najboljih tenisera sveta ne znači da mora da se ponaša tako da "masa" bude zadovoljna njenim izgledom, garderobom ili nakitom.

Mirki Federer bi svi stvarno mogli da se SKINU S VRATA Foto: Guliver/Getty images/Matthew Stockman

Tokom muškog finala Vimbldona u kojem je posle epskog meča Novak Đoković peti put slavio, Mirka Federer bila je u centru pažnje dokone mase. Prvo je bila pljuvačina oko haljine, u kojoj su, da bi stvari bile zanimljivije, naravno, hejteri bili podeljeni u dve kolone, na one koji misle da je haljina jeftina i one koji misle da je Mirka bahata jer nosi haljinu od 680 evra.

Sve oči uprte u Mirku na Vimbldonu - vidite li zašto?

Naravno, tu je bilo i nijansi, kao "toliko je platila haljinu koja joj ne stoji lepo", ili "mogla je da odabere za te pare i neku koja će joj lepše stajati".

E sad, taman smo zaboravili tu besmislicu oko haljine, eto je nova.

Ispostavilo se da je u nekom trenutku Endru Kasl koji je komentarisao meč u svoj toj drami najdužeg finala u istoriji Vimbldona, našao vremena da prokomentariše i prsten na Mirkinoj ruci: "Ne deluje kao komad nakita rađen po porudžbini, zar ne?"

Da se prosto čovek zapita kad je stigao da primeti prsten. To pod jedan, a pod dva: šta ga boli uvo kakav prsten nosi ženaRodžera Federera?

Njoj se dopada, očigledno. Inače ga ne bi nosila. I ona haljina joj se očigledno dopada, inače je ne bi nosila, zar ne? Nije kao da nema izbora.

Problem je u sledećem: Mirka i Rodžer Federer godinama su u braku, imaju četvoro dece. Deluju kao da su srećni zajedno. ZAŠTO bi za ime sveta bilo koga bilo briga kakvu haljinu nosi Mirka Federer? Ili kakav prsten?

Ali, švajcarski novinari su gospodski odgovorili britanskim. Čuveni draguljar iz Ciriha procenio je vrednost Mirkinog prstena, i rekao da je prsten nedvosmisleno ekskluzivan.

"Prema mojoj proceni, reč je o dijamantu od 7 karata, možda i većem. Takvo kamenje odlikuje se izuzetnom čistoćom, i moguće je da je u pitanju čist dijamant, tako da me ne bi iznenadilo da prsten vredi i oko milion evra."

Pa svi ovi koji su se brinuli da l' je Rodžer škrtica, mogu da "odahnu".

I da prelistaju neku od onih knjižica o lepom vaspitanju za decu. Ili, ako je to suviše komplikovano, evo: šta vas boli uvo koliko je koštala haljina žene koju ne poznajete, i šta vas boli uvo koliko košta prsten koji je dobila od muža kojeg takođe ne poznajete?

A podsetite se i haljine:

Povezano

Sve vesti