mondo.rs

Petroviću "leglo" 69.195 €, Savo dobio ŠEST pojačanja!

Autor:

Crno-beli podigli su suspenziju tri dana uoči prve utakmice u sezoni 2019/20.

Petroviću "leglo" 69.195 €, Savo dobio ŠEST pojačanja! Foto: MN Press

Savo Milošević dobio je novih šest opcija za izbor startne postave za meč u Inđiji!

"Sportski žurnal" u broju od četvrtka navodi da je Partizan uplatom od 69.195,62 evra na račun bivšeg igrača Ivana Petrovića uspeo na vreme da podigne zabranu licenciranja novih fudbalera, pa će biti zanimljivo čuti Miloševićevih 11 za meč sa novajlijom u superligaškoj konkurenciji.

Arbitražna komisija FSS na sednici održanoj 6. juna zabranila je klubu iz Humske licenciranje pojačanja u periodu od "otvaranja" prelaznog roka, 17. juna, do isteka kalendarske 2019. godine.

MONDO KVIZ: KOLIKO (NE) POZNAJETE NAŠ FUDBAL?

Predsednik komisije Žarko Stevanović, zajedno sa potpredsednikom Ivanom Ristićem i članom Ivanom Nikolićem potpisao je odluku, jer čelnici Partizana u međuvremenu nisu izvršili odluku Arbitražnog suda FSS iz 21. februara ove godine, prema kojoj su bili obavezni da 27-godišnjem Kragujevčaninu isplate dug iz perioda od 2014. do 2017. godine.

Pored toga, klub je dužan da plati i troškove sudskog spora sa Petrovićem, koji je za tri godine odigrao dve prvenstvene utakmice u crno-belom dresu.

ONI NISU STIGLI NA VREME: ŠESTORO SUDIJA ODUSTALO

Partizan će se predstaviti publici u direktnom prenosu na TV Arenasport u nedelju od 18 časova gostovanjem jednom od novajlija u ligi, ekipi Inđije.

Milošević za taj susret može da računa na Dominika Dingu (21), Aleksandra Lutovca (22), Umara Sadika (22), Rajka Brežančića (29), Igora Vujačića (24) i Perišu Pešukića (21).

Povezano

Sve vesti