mondo.rs

Bivši trener Čelsija kupio STAN U BEOGRADU!

Autor:

Jedan od luksuznih stanova u stambenom prostoru "Kneza Miloša Rezidens" u centru Beograda, kupio je i nekadašnji trener Partizana londonskog Čelsija Avram Grant, pišu "Večernje novosti".

Bivši trener Čelsija kupio STAN U BEOGRADU! Foto: MN Press/YouTube/screenshot

Na mestu gde je nekada bila Ambasada SAD u Ulici kneza Miloša u Beogradu, niče novi stambeni kompleks koji grade Izraelci.

Stambeni kompleks "Kneza MIloša Rezidens (Residence)" spada u vrlo luksuzne, imaće 226 stanova veličine od 30 do 226 kvadratnih metara (garsonjere, jednosobni, dvosobni, trosobni, četvorosobi, penthaus)... Svaka lamela unutar kompleksa imaće zaseban ulaz sa recepcijom, a između lamela će biti atrijum koji je predviđen za restoran i manji poslovni prostor. Takođe, predviđen je i luksuzni spa- centar na 2.000 kvadratnih metara.

Do sada je prodata polovina stanova, pišu "Večernje novosti", a jedan od njih kupio je i bivši trener Partizana i londonskog Čelsija Avram Grant. Grant je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije, u sezoni kada je otpušten Aleksandar Stanojević, koji je svom nasledniku ostavio veliku bodovnu prednost i praktično mu je predao titulu "na tacni".

Avram Grant Foto: MN Press


Promo film o ovom stambenom kompleksu pogledajte OVDE

Povezano

Sve vesti