MONDO/Tanjug

Evropa ide na more: Velika GUŽVA na Batrovcima

Autor:

Druga polovina jula, a posebno vikend koji se približava, predstavlja period godine u kome ima najviše vozila na našim putevima.

Evropa ide na more: Velika GUŽVA na Batrovcima Foto: MUP Srbije/screenshot

Automobili čekaju u sedam kolona na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu "Batrovci".

Uvidom u snimak kamere koje je MUP Srbije postavio na ovom, kao i na još 12 prelaza, iz pravca Hrvatske dolazi veliki broj vozila.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, a Uprave granične policije saopštava da na ovom prelazu teretna vozila čekaju do 360 minuta.

Na Horgošu na izlazu čekaju 300, Kelebiji 180, Preševu, Šidu, i Sremskoj Rači po 60 minuta.

Druga polovina jula, a posebno vikend koji se približava, predstavlja period godine u kome ima najviše vozila na našim putevima.

Zbog toga se narednih dana mogu očekivati duža zadržavanja na ulazno-izlaznim rampama pojedinih graničnih prelaza i pojačan saobraćaja na autoputevima.

Vremenske prilike su gotovo idealne za vožnju, vidljivost dobra, kolovozi suvi, a van gradova zastoja i vanrednih obustava u saobraćaju nema.

Ipak treba povesti računa za volanom, jer nepažnja i odsutnost mogu dovesti do teških saobraćajnih nesreća, poput jučerašnje koja se desila na autoputu kod Aleksinca.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti