mondo.rs

Nosio KRST kroz grad, pa legao u MRTVAČKI SANDUK?!

Autor:

Meštani Bora bili su u sredu popodne zaprepašćeni kada su videli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kojem je bilo napisano njegovo ime, ide kroz centar grada. Rekao policajcima da NIJE ZADOVOLJAN ŽIVOTOM.

41
A- A A+
Ilustracija Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija

Građani Bora su odmah pozvali policiju, čije su patrole krenule u potragu za muškarcem i našli su ga ispred kuće kako leži u mrtvačkom sanduku!

"Dojavljeno nam je da mladić ide kroz grad, noseći na ramenu krst na kome je bilo upisano njegovo ime", rekao je "Večernjim novostima" neimenovani izvor upoznat sa slučajem, dodajući:

"Kada smo čuli ime koje je napisano na krstu, odmah smo znali da je reč o momku koji je poznat po konzumiranju opijata i sitnim krađama".

Policajci su ga najpre tražili u gradu, a našli su ga u ispred kuće. I oni su bili zgranuti kad su ga videli u mrtvačkom sanduku.

"N.L. je ležao u mrtvačkom sanuduku. Kraj njega su bili venci za sahranu, krst i poklopac za mrtvački sanduk", kaže sagovornik "Večernjih novosti".

Organi reda su ga odmah izvukli iz mrtvačkog sanduka i odveli ga na saslušanje.

"Kada smo ga pitali zašto to radi, on nam je rekao da je 'nezadovoljan životom'", dodaje sagovornik.

"Hteli smo da mu podneseno prekršajnu prijavu, jer smo smatrali da je počinio krivično delo uznemiravanja javnosti, ali nam je objašnjeno da u konkretnom slučaju nema elemenata da se podnese prijava", rečeno je iz policije.

Policajci su pozvali Hitnu pomoć, a nakon pregleda na licu mesta, ovaj muškarac je upućen na lečenje u Odeljenju neuropsihijatrije Opšte bolnice u Boru.

Povezano

Sve vesti