mondo.rs

VOŽDOVAC: Napadamo VRH Superlige i TROFEJ u kupu!

Autor:

Visoke ambicije "Zmajeva" pred početak nove sezone. "Donosimo novi TREND u srpski fudbal, PARIRAĆEMO SVIMA i VRATIĆEMO publiku na stadion", poručuju iz beogradskog superligaša.

VOŽDOVAC: Napadamo VRH Superlige i TROFEJ u kupu! Foto: MONDO/Predrag Vujić

Fudbaleri Voždovca i novog člana elitnog fudbalskog takmičenja, TSC Bačka Topola, u petak uveče počinje nova sezone Superlige, u kojoj je novi njen naziv - ispred ima prefiks "Linglong".

Na konferenciji za novinare u Voždovcu, saopšteni su ciljevi u nastupajućoj sezoni 2019/20. i oni su VRLO VISOKI - plasman među prvih pet ekipa u prvenstvu, kao i OSVAJANJE Kupa Srbije.

U odsustvu novog trenera Radomira Kokovića, koji ima obaveze u Jermeniiji radi dobijanja PRO licence, pojavio se njegov pomoćnik Sava Šašić koji je istakao je da nema sumnju da njegova ekipa spremna dočekuje sutrašnji meč, i poput čuvene replike iz serije "Monti Pajton" izrekao: "Publika u Srbiji videće NEŠTO DRUGAČIJE".   

"Siguran sam da će model igre koji će Voždovac praktikovati ove sezone moći da parira, ne samo našem sutrašnjem protivniku, već i svim ekipama u našoj ligi. Voždovac će doneti nove trendove u naš fudbal, budite sigurni u to. Jedan od ciljeva jeste da razbijemo učmalu atmosferu u srpskom fudbalu i da vratimo ljude na stadion", poručio je on.

DOŠLO 9 NOVIH IGRAČA

Došli su: Damjan Daničić, Miloš Stojčev, Nenad Cvetković, Marko Trkulja, Miloš Bosančić, Nemanja Nikolić, Marko Živković, Justas Lasickas i Strahinja Karišić.

Šašić je apostrofirao sjajnu saradnju stručnog štaba i igrača, kao i ciljeve za narednu sezonu, koji su kao plod te saradnje definisani unutar kluba.

"Iako je u ekipi u odnosu na proteklu sezonu deset novih igrača, momci su se sjajno uklopili i ekipa je kompaktna. Ceo stručni štab je prezadovoljan saradnjom sa igračima, jer smo sa njima za kratko vreme uspeli da izgradimo specifičan odnos. Na njih gledamo prvo kao ljude, a zatim i kao igrače. Želimo da budu lideri, kako u životima, tako i na terenu. Na jučerašnjem sastanku smo definisali i ciljeve za narednu sezonu, i rado ću ih podeliti sa vama. Cilj Voždovca za narednu sezonu jeste da se u prvenstvu nađe među pet prvoplasiranih ekipa, a u Kupu Srbije imamo najviše ambicije i u tom takmičenju napadamo trofej", rekao je pomoćni trener Voždovca, prenoseći stav celog kluba.

Utakmica između Voždovca i TSC igra se u petak od 20 časova na stadionu Voždovca. Kapije stadiona u Zaplanjskoj otvaraju se u 19 časova, a karte za meč naći će se u prodaji na dan utakmice na Info pultu Tržnog centra Stadion po ceni od 200 dinara za zapad.

Direktan TV prenos na TV Arena sport 1.  

Povezano

Sve vesti