mondo.rs

Emotivno jutro za Deu, voditeljka zamalo zaplakala!

Autor:

Dei Đurđević kolege čestitale rođendan uživo u "Novom jutru".

Emotivno jutro za Deu, voditeljka zamalo zaplakala! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević danas poroslavlja svoj 27. rođendan. Ovim povodom njene kolege iz jutarnjeg programa "Novo jutro", odlučile su da joj prirede iznenađenje za pamćenje.

Naime, u trenutku kada je najavljena vremenska prognoza, koleginica Ana je ušla  u studio sa velikom tortom, vatrometom, ali i tremom. Crvena torta je ukrašena velikom kraljevskom krunom, a ispred nje je pisalo "Queen's day" (Kraljičin dan) i u potpisu "Tvoja ekipa". Ana je ovom prilikom imala toliku tremu da je Đurđevićeva u jednom trenutku prokomentarisala:

"Ti se stvarno treseš", rekla je voditeljka.

Đurđevićeva je bila jako iznenađena i malo je falilo da počne da plače, od sreće naravno. Koleginica joj je poručila da je ekipa samo želela da joj se na njen dan zahvali za kolegijalnost i profesionalnost. 

Dea je pre pet meseci doživela saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Zahvaljujući dobrom timu lekara ruka je prišivena i nalazi se tamo gde joj je i mesto. Voditeljka se nedavno opet vratila na male ekrane u "Novo jutro", koje vodi sa kolegom Predragom Sarapom.

Pogledajte kakava je bila voditeljkina reakcija na iznenađenje OVDE.

Povezano

Sve vesti