mondo.me

Srbi napravili HAOS u Tivtu:Svađa devojaka, pa pucnjava

Autor:

Tivatska policija uhapsila je J.M. (29), mladića iz Vrbasa koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbeđenja u noćnom klubu „Win“, prenosi Radio Tivat. U pucnjavi ranjen mladić iz Novog Sada.

Srbi napravili HAOS u Tivtu:Svađa devojaka, pa pucnjava Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

U tuči sa obezbeđenjem učestvovao je i Novosađanin S.A. (30) koji je ranjen vatrenim oružjem i sa prostrelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici.

Njegovo stanje ja stabilno, kao i pripadnika obezbeđenja diskoteke B.V. (30) koji je u obračunu u kome je učestvovalo više lica zadobio teže fizičke povrede, prenosi Radio Tivat.

Prema nezvaničnim saznanjima Radio Tivta, obračunu gostiju sa obezbeđenjem prethodila je svađa devojaka sa kojima su došli u diskoteku sa drugim devojkama.

Nakon ovog incidenta, obezbeđenje „Wina“ je mladiće iz Vrbasa i Novog Sada sa devojkama izbacilo iz objekta. Oni su pretili da će se vratiti i obračunati sa njima što su i uradili oko 2 sata ujutro.

Tada su, kako piše Radio Tivat, sa velikim čekićem i šipkama napali pripadnike obezbeđenja na ulazu objekta i savladali ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od gostiju je čekićem udario u glavu pripadnika obezbeđenja B.V., a tokom nastavka obračuna u samom objektu došlo je do upotrebe vatrenog oružja i ranjen je Novosađanin S.A.

Istragu o njegovom ranjavanju vodi Više državno tužilaštvo, dok Osnovno državno tužilaštvo istražuje uzroke i posledice fizičkog obračuna gostiju i ozbezbeđenja „Wina“.

Nezvanično, mladići iz Vrbasa i Novog Sada koji su učestvovali u okršaju ne vode se u krivičnoj evidenciji.

Pripadnici tivatske policije od sinoć kontrolišu sve putne pravce u gradu na osnovu indikacija da je u tuči učestvovalo još lica.

Povezano

Sve vesti