mondo.rs

Superliga FANTAZI: Lako je s Salahom, probaj NAŠ fudbal

Autor:

Ne časite ni časa, TRK na sajt Real Managera i isprobajte Fantazi domaćeg fudbala, a ukoliko vam je lakše možete i da na vašem pametnom telefonu instalirate aplikaciju i podesite tim dok se vozite, pijete kafu, odmarate na plaži...

Superliga FANTAZI: Lako je s Salahom, probaj NAŠ fudbal Foto: Tanjug/FIlip Krainčanić

"Aguero ili Salah? Kome da stavim kapitensku traku ovog vikenda?"

Ako se krećete u krugovima ljudi koji obožavaju fudbal, ovo su rečenice koje možete da čujete na svakodnevnoj bazi. Fantazi Premijer liga okupirao je pažnju navijača tokom duže od decenije postojanja i iz godine u godinu - sve je više "navučenih" na tu igru.

/LOŠI TERENI SU PROŠLOST - GLEDAĆEMO NAJBOLJI FUDBAL/

O poenima u ovoj igrici, koja se bazira na stvarnom učinku fudbalera, govori se koliko i o lepim golovima, a ko bi rekao da može da vas obraduje kada Lukaš Fabijanski odbranom u 96. minutu na šut Pola Pogbe, i upisanim "klin šitom", može da vam donese pobedu i "likovanje" nad drugarom koga znate još iz klupe u osnovnoj školi.

Međutim, lako je sa Premijer ligom, zna se koji to igrači nose najviše poena, jasno je da će svi kupiti Salaha ili Aguera, ali šta kada ste ograničeni na domaću Superligu?

Koja su to potcenjena rešenja na tržištu, da li ste dovoljno upućeni u formu igrača iz Mačve, Mladosti ili Spartaka, kako odabrati kapitena, koji su to igrači Crvene zvezde i Partizana koji će napraviti razliku u odnosu na druge...

Svoje znanje o domaćem fudbalu možete da počnete da koristite već danas, pošto ovog petka startuje nova sezona u Linglong Superligi - koja će biti potpuno drugačija od svih!

/SVE ŠTO JE POTREBNO DA ZNATE O NOVOJ SEZONI: TRANSFERI, FORMAT.../

"Pilot" verzija aplikacije Real Manager bila je dostupna u prethodnom periodu i imala je sjajan odziv, a verujemo da će u sezoni 2019/20 postati još popularnija na prostoru Srbije pošto su spremljene potpuno nove verzije, kako na webu, tako i na telefonu.

Foto: Promo/Superliga/Real Manager

"Unapređeni dizajn, dodatne funkcionalnosti i širok spektar zanimljivih igara, poput privatnih liga, razlog su da verujemo da će ova igra naići na jako dobru reakciju pravih ljubitelja srpskog fudbala. Borbe će se voditi i među navijačima superligaških klubova, jer će se rangirati i njihova uspešnost u ovoj igri, kao i njihova brojnost", navode iz Superlige i dodaju VAŽNU STVAR:

"Najbolje takmičare tokom predstojeće sezone čekaju i mnoga iznenađenja, a najbolje među najboljima i vredne nagrade".

Zato ne časite ni časa, TRK na sajt Real Managera i isprobajte Fantazi domaćeg fudbala, a ukoliko ste poput mnogih navikli na sve brži život - možda vam je lakše da na vašem pametnom telefonu instalirate aplikaciju i podesite tim dok se vozite u prevozu, pijete kafu...

Takođe, podsećamo vas da je i MONDO u novoj sezoni Superlige pripremio mnoge novitete, dok ste već navikli da samo kod nas EKSKLUZIVNO možete pogledati golove.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti