mondo.rs

PARTIZAN: I Rikardo Gomeš LICENCIRAN za Evropu

Autor:

Najbolji strelac "parnog valjka" u prošloj sezoni može da igra protiv Velšana.

PARTIZAN: I Rikardo Gomeš LICENCIRAN za Evropu Foto: MN Press

Iz Partizana je u četvrtak na adresu UEFA stigao spisak igrača na koje trener "parnog valjka" Savo Milošević računa za dvomeč protiv Konah Kvej Nomadsa iz Velsa.

Na spisku se nalazi najbolji strelac crno-belih u prošloj sezoni, ali i fudbaler koji praktično nije imao ulogu tokom priprema, jer se čeka njegova prodaja – Rikardo Gomeš.

Među 27 fudbalera koje je izabrao stručni štab, petorica je na "B" listi. U pitanju su mladi i perspektivni fudbaleri - Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

Među odbranim igračima nema Petra Gigića, napadača koji je prešao iz Mačve u Humsku. Međutim, to ne znači da neće biti u kombinaciji za prvi meč narednog četvrtka u Rilu, jer postoji mogućnost dopune spiska.

Na "A" spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović.

ODBRANA: Nemanja Miletić, Perica Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić. Slobodan Urošević, Rajko Brežančić.

VEZNI RED: Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović.

NAPAD: Ognjen Ožegović, Umar Sadik i Rikardo Gomeš.

Partizan će prema propisima UEFA imati mogućnost da 24 sata pre prve utakmice doda na spisak još dvojicu igrača.

Povezano

Sve vesti