mondo.me

NAJLEPŠE plaže Crne Gore: Divlja, raskošna Galija VIDEO

Autor:

Plaža Galija jedan je od bisera crnogorskog primorja. Smeštena među stenama svojim posetiocima stvara osećaj kao da su u divljini, a usluga i ponuda su po najvišim standardima. Mnogi ovu plažu smatraju idealnom za fotografisanje...

NAJLEPŠE plaže Crne Gore: Divlja, raskošna Galija VIDEO Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

U nizu tekstova o ponudi crnogorskih gradova i plaža koje ste ranije ovog meseca imali prilike da vidite na našem portalu, donosimo vam još jedan biser crnogorskog primorja.

U pitanju je plaža Galija, jedna od najljepsih na području Budve, koja nudi za svakoga po nešto. U sklopu plaže smešteni su plažni bar i restoran, a na plaži možete da se opustite u tri varijante.

Najjeftinija opcija su dve ležaljke i suncobran, za šta je potrebno izdvojiti 30 evra, a u cenu je uračunata i gratis flaša vode.

Sezona se zagreva, na Kamenovu već "gori"!

Ukoliko je u pitanju više ljudi ili jednostavno želite više prostora, baldahini se na ovoj plaži iznajmljuju po ceni od 65 evra, a uz to dobijete i flašu vode i bocu vina.

Najskuplji na plaži Galija su baldahini u prvom redu za šta je potrebno izdvojiti 120 evra, a u cenu su uračunate i boca 'moeta' i flaša vode.

Cene u restoranu i plažnom baru su u skladu sa cenama baldahina i ležaljki. Na restoranskom meniju preovladavaju morski plodovi spremljeni po specijalnim receptim.

Tangi na sutomorskoj plaži "ni za lijek"!

Ono što ide uz pomen ove plaže jesu i "vrele" fotografije kako muškaraca tako i žena. Naš objektiv je uspeo da zabeleži nekoliko trenutaka koji jasno govore o tome da su stene na plaži idealne za poziranje!

UVERITE SE SAMI:

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Za ljubitelje planinskog vazduha - Žabljak (VIDEO)


Povezano

Sve vesti