mondo.rs

OVAKVU Bondovu lepoticu do sada niste videli! (FOTO)

Autor:

Glumica je na društvenim mrežama objavila sliku sa seta na kojoj je, za potrebe snimanja, uz pomoć šminke i maske postala ćelava.

6
A- A A+
View this post on Instagram

Going full before going full •

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on


Glumica Ana de Armas (31) će tumačiti lik nove Bondove devojke, Palome, u novom nastavku filma o najpoznatijem agentu 007 , kako je nedavno potvrđeno.

Ona je na svom Instagram profilu podelila sliku sa seta iz Los Anđelesa i otkrila nam da će nova Bondova devojka biti ćelava?!

Glumica se slikala u ovom neobičnom izdanju sa skoro neupadljivom šminkom, njene smeđe oči su došle do izažaja, a njeni pratioci su se oduševili ovom objavom.

Agenta 007 će tumačiti glumac Danijel Krejg, kome će ovo biti peti, ali i poslednji put da igra najpoznatijeg tajnog agenta. Piše se da je upravo Krejg izabrao mladu glumicu za novu Bondovu devojku i to nakon što su zajedno igrali u krimi drami "Knives out".

U toku je snimanje novog 25. nastavka filma o Džejmsu Bondu, a premijerno prikazivanje filma je najavljeno za april sledeće godine.

Ana je glumica kubanskog porekla koja je debitovala na velikom platnu 2006. godine u filmu "Una rosa de Francia". Igrala je u španskoj seriji "El Internado", a tek 2015. godine zaigrala u prvom američkom filmu "Knock knock". Kasnije je imala uloge u ostvarenjima "Exposed", "Hands of stone", "Ear dogs" i "Blejd Raneru 2049".

U novom, za sada još uvek "bezimenom" filmu, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznog zlikovca koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Pored Armasove i Krejga u filmu će se naći još i Lea Sejdiju, Ralf Fajns, Naomi Haris, Ben Višau, Doli Bin Sala, Lašana Linč, Vili Magnuson, Dejvid Denzik i Rami Malek.


Povezano

Sve vesti