mondo.ba

De Hea postaje NAJPLAĆENIJI golman sveta?

Autor:

Ukoliko produži ugovor sa Mančester junajtedom, Španac će suvereno držati prvo mesto na listi najbolje plaćenih čuvara mreže.

De Hea postaje NAJPLAĆENIJI golman sveta? Foto: Guliver/Clive Mason/Getty Images

Davida de Heu mediji su "selili" u proteklom periodu iz Mančester junajteda, a sada ne da nije blizu odlaska, već je izvesno da će Španac "pustiti duboko korenje" na Ostrvu.

Pre dva meseca izgledalo je da do toga neće doći, međutim poslednje informacije govore drugačije - David de Hea će produžiti ugovor sa klubom sa Old Traforda i ne samo to, već bi postao najplaćeniji golman na svetu!

Naime, prema pisanju Skaj sporta, španskom golmanu je ponuđeno između 350.000 i 375.000 funti na nedeljnom nivou, kako bi produžio ugovor na još pet sezona, čime bi, u ovom trenutku, suvereno vladao listom najbolje plaćenih čuvara mreže na planeti.

De Hea je među ''crvene đavole'' stigao pre osam godina iz redova madridskog Atletika, a aktuelni ugovor sa Junajtedom mu ističe u junu 2020. godine.

Dvadesetosmogodišnji golman je ranije sam tražio povišicu, ali direktor Ed Vudvord u tom trenutku nije bio pristalica te opcije. Ipak, čini se da se situacija promenila...

Povezano

Sve vesti