mondo.rs

"Akcija" u krevetu i knjiga nisu međusobno isključivi!

Autor:

Isidora Bjelica komentarisala izjavu Nataše Bekvalac o tome da bi radije imala intimne odnose, nego čitala knjigu.

"Akcija" u krevetu i knjiga nisu međusobno isključivi! Foto: MONDO/Petar Stojanović/Stefan Stojanović

Književnica Isidora Bjelica komentarisala je na Instagramu izjavu Nataše Bekvalac iz prošlonedeljne emisije "Ami Dži šou".

Nataša je pričala o ljubavi, a u igri "Ili-ili" je rekla da bi na moru, na godišnjem odmoru, radije imala intimne odnose, nego čitala neku knjigu.

"Da se razumemo, mnogo volim Natu jer je iskrena i hrabra. Ovo nije polemika sa njenim stavom, već samo drugi ugao - jer svako ima pravo na svoj stav. Ali moram malo da stanem u odbranu knjige - pod broj jedan šta znači 'se*s je efektniji', izuzmemo li činjenicu da se ne može zatrudneti od knjige? Efikasnost je relativna zavisno od knjige i recepcije iste sa jedne strane kao i recepcije aktera i samog čina se*sa sa druge strane. Što nas vodi broju dva, to jest činjenici da je sve u glavi pa je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar se*s i doživeti orgazam," analizirala je Isidora na Instagramu.

Nataša Bekvalac TOPLES u novom spotu!

"Zatim kad smo već kod 'zamaranja' mozga, postoje knjige koje nam pomažu upravo da zaboravimo brige i muke koje nam jezivo zamaraju mozak, dok od lošeg se*sa, a desi se svakom, glava zna da boli danima. Na kraju, a propos dužine - ovu primedbu zaista ne razumem - valjda je ideja da je što duže, to jest da zadovoljstvo duže traje?! Hoću da kažem, i čitanje može biti ogromno uzbuđenje i čist se*s i sasvim je OK da se na moru konzumira i jedno i drugo jerbo nit se sve vreme može čitati, niti se*sati. Zato čemu ili - ili, kad se muški polni organ i knjiga međusobno ne isključuju... znači odgovor je - antinomija," napisala je ona.

Pročitajte još:

Isidora komentariše starlete!

Povezano

Sve vesti