• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aerodrom Niš uskoro prestaje da postoji

Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je agenciji Beta da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi i da bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta.

  Aerodrom Niš uskoro prestaje da postoji, pripaja se Aerodromu Srbija Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac
Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac


Zdravković je kazao da je imovina niškog aerodroma sada u vlasništvu Aerodroma Srbija, dok je JP Aerodrom Niš operater na aerodromu.

"Posle pripajanja, u Nišu će postojati samo jedno privredno društvo, preduzeće Aerodromi Srbija. Ovo preduzeće će preuzeti zaposlene u JP Aerodrom Niš i biće operater na niškom aerodromu", izjavio je Zdravković.

On je podsetio da je sedište Aerodroma Srbija preseljeno u Niš krajem juna i ubuduće će biti u tom gradu, odakle će upravljati i kraljevačkim aerodromom, a u perspektivi i aerodromom Ponikve u blizini Užica i ostalim malim sportskim aerodromima u Srbiji.

Prema Zdravkovićevim rečima, u toku su pregovori sa zainteresovanim avio-kompanijama o otvaranju linija sa aerodroma u Kraljevu.

Očekivanja su, dodao je Zdravković, da aviosaobraćaj bude uspostavljen tokom predstojeće zimske ili letnje sezone letenja.


Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko naš

A sta, po vama Beogradjanima Niš ne pripada Srbiji ili sta?

..

Jedva cekam da ga ugase ionako traktorima utovaraju kofere i lome ih bez obzira da li smo ih platili po 80 e i 100 e a najsemesniji mi je deo ulaska u avion u onom plasteniku ma nema tu nista to nije aerodrom vec sramota.

NeckoPerecko

L o p o v i sns

special image