mondo.rs

Francuz IZBODEN nožem u Splitu, bori se za život

Autor:

Novi užasan napad na splitskoj plaži. Francuz sprečio lopova da mu ukrade stvari, ali ga je ovaj ubo nožem. Sada se francuskom državljaninu lekari bore za život.

32
A- A A+
ilustracija Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija

Rano jutros, oko 5 časova, nepoznata osoba ubola je nožem 31-godišnjeg Francuza na splitskoj plaži Bačvice i naneo mu povrede opasne po život.

Mediji u Hrvatskoj prenose da su se dvojica Francuza kupala na toj plaži, kada je jedan o njih primetio da se neki muškarac vrzma oko njihovih stvari na plaži i pretura po njima.

Jedan od Francuza je izašao iz vode kako bi sprečio da im stvari budu ukradene, ali ga je taj, za sada, nepoznati muškarac, izbo nožem u prsa. Lekari se bore za život francuskom državljaninu, prenose mediji.

Ovo je drugi napad na istoj mestu poslednjih dana.

U noći sa četvrtka na petak na Bačvicama muškarac je nožem izbo četiri osobe u noćnom klubu.  Izboden je i 49-godišnji pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti i još trojica. Tada je napadač uhapšen.

Na hrvatskom primorju se dešavaju i druge loše stvari.

U petak je 47-godišnja Ruskinja prijavila napada u Bolu na Braču.

Prema njenom svedočenju, nepoznati muškarac joj je prišao sa leđa, strgnuo ogrlicu sa vrata i pobegao. Šteta je procenjena na oko 1.000 evra.   

Povezano

Sve vesti