mondo.rs

Žene bi volele da muškarci OVO rade U KREVETU

Autor:

Žene otkrile šta ih uzbuđuje i šta bi volele da muškarci češće rade u krevetu.

Žene bi volele da muškarci OVO rade U KREVETU Foto: Guliver/Getty Images/KovacsAlex

Na stranici Reddit započeta je priča o tome šta žene vole kada muškarci rade u krevetu i šta bi želele da oni rade češće – očekivano, pristigle su hiljade odgovora različitih žena.

Veliki broj njih kažu da bi volele da ih muškarci više ljube po vratu – "ali bez 'ljubavnih ugriza'".

Ipak, poljupci po vratu su samo "vrh ledenog brega" jer ima mnogo stvari koji bi žene volele više – na primer, većina njih smatra da muškarci treba više pažnje da posvete predigri, a ne samo penetraciji kao "glavnom činu".

"Stvarno je dosadno kad muškarac 'to' samo uradi i to je sve", komentar je jedne devojke, dok se druga nadovezuje: "Morate da budete strpljivi, da joj date vremena. Vaš polni organ ne treba da joj priđe ni blizu dok ne bude sva 'klizava' od uzbuđenja".

I druge dame su se saglasile da muškarci često zanemaruju predigru.

"Ne možete samo da nas spopadnete i očekujete da smo odmah spremne. Razmišljajte o nama kao o roštilju – tako je, kao o roštilju. Ne možete samo da bacite meso na roštilj, kada se još nije ugrejao", slikovito je prokomentarisala jedna žena.

Još jedna stvar koju bi žene želele da muškarci rade više je – da prave malo buke. Naime, one kažu da vole kada čuju svog partnera tokom odnosa.

"Pričajte nešto seksi! Šapućite u uvo! Sve to je bolje od nekoga ko se uopšte ne čuje", jedan je od komentara, a druga dama piše: "Ja volim kada njega čujem tokom odnosa, volim kada uzdiše i stenje, to me uzbuđuje".

To pomalo i ima smisla. Dr Džastin Lemiler kaže da su istraživanja pokazala da su oni ljudi, bez obzira na to kog su pola, koji "ispuštaju zvuke" tokom odnosa seksualno zadovoljniji.

"Zašto? Zato što je to vrsta seksualne komunikacije. Na taj način poručujete partneru da vam nešto prija, što povećava šansu da će partner nastaviti to da radi".

Dame, šta vi kažete?

Povezano

Sve vesti