mondo.rs

Posle Bertansa, Pejners: NOVI Letonac u Partizanu!

Autor:

Danas se pojavila i informacija da su crno-beli potpisali saradnju i sa jednim Amerikancem, ali to nije potvrđeno na portalu kluba.

Posle Bertansa, Pejners: NOVI Letonac u Partizanu! Foto: MN Press

"Žanis Pejners je novi košarkaš Partizana", objavljeno je danas na portalu crno-belih.

Letonac (29, 205), koji igra na pozicijama "dva" i "tri", igrao je za Darušafaku prošle sezone.

"U svojoj karijeri Pejners je imao prilike da se susretne sa Partizanom i oseti šta znači biti deo crno-bele porodice. Igrajući za PAOK u sezoni 2016/17, Žanis je bio akter dvomeča bratskih klubova, PAOK-a i Partizana NIS u okviru FIBA Lige šampiona", navedeno je na sajtu Partizana.

VANJA MARINKOVIĆ U ŠPANIJI: PARTIZAN SOLIDNO ZARADIO

Detalji ugovora, međutim, nisu saopšteni.

Prvi čovek najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba, Ostoja Mijailović, poželeo je dobrodošlicu Pejnersu na društvenoj mreži Twitter.Partizanovci se dobro sećaju uspeha koje je od 2012. do 2014. u klubu beležio Davis Bertans, pa se s pravom nadaju da će i njegov reprezentativni kolega biti jednako uspešan.

Malo je nedostajalo da trener crno-belih Andrea Trinkjeri u narednom periodu sarađuje sa Pejnersom i u klubu i u reprezentaciji.

Portak "Eurobasket" objavio je takođe u ponedeljak da je ekipa trenera Andree Trinkjerija pojačana 30-godišnjim američkim centrom Vilijamom Mozlijem, što nije potvrđeno vešću na zvaničnom portalu kluba iz Humske.

Mozlijev dolazak u Beograd očekuje se već neko vreme, ali je do danas sve ostalo u domenu pretpostavki i "proverenih informacija".

Povezano

Sve vesti