mondo.rs

Tačka na slučaj: Ronaldo NIJE optužen za silovanje!

Autor:

Devet godina nakon potpisane nagodbe, prema kojoj je dobila 375.000 dolara da zataška ceo slučaj, Amerikanka je odlučila da prijavi policiji slučaj silovanja u jednom hotelu u Las Vegasu. Ipak, postupka protiv Ronalda neće biti.

Tačka na slučaj: Ronaldo NIJE optužen za silovanje! Foto: Thananuwat Srirasant/Getty Images/Guliver

Tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Nevada odustalo je danas od pokretanja postupka protiv Kristijana Ronalda.

Amerikanka Katrin Majorga odlučila je prošle godine u dogovoru sa advokatima da, ipak, tereti Portugalca za silovanje, koje se navodno dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu još 2009. godine.

Majorga je optužnicu podnela devet godina nakon što je prihvatila vansudsku nagodbu Ronaldovih advokata, prema kojoj će joj pripasti 375.000 dolara ukoliko ceo slučaj bude zataškan, ali se ona nepunu deceniju kasnije odlučila da policiji prijavi slučaj silovanja.

BIVŠA FUDBALERKA JUVENTUSA: ZABRANJENO JE POMINJATI...


Pre toga, poverljive informacije o tome šta se prema tvrdnjama Majorge dogodilo u jednom od luksuznih hotela u Las Vegasu "procurele" su u medijima, a najdalje je otišao nemački "Die Spiegel" koji je u seriji tekstova čak objavljivao i delove e-mail prepiski Ronalda sa svojim advokatima u kojima je zvezda Juventusa priznala da je seksualnog odnosa bilo.

"Na osnovu uvida u informacije dostupne u ovom trenutku, ne postoje dokazi potrebni za osnovanu sumnju da je Kristijano Ronaldo izvršio delo seksualnog zlostavljanja. Utoliko, postupak neće biti pokrenut", navedeno je u kratkom saopštenju.

Istog dana, švedski list "Expressen" objavio je intervju sa nekadašnjom fudbalerkom Juventusa, koja se požalila da joj je u Torinu bilo zabranjeno da pominje slučaj u koji je bio umešan njen saigrač iz muške selekcije i najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji italijanskog fudbala, Ronaldo.

Povezano

Sve vesti