mondo.rs

Posle Arkana: "Nikada se neću udati, a momke krijem!"

Autor:

Pevačica ne planira da eksponira svoje intimne veze.

29
A- A A+

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je zašto čuva detalje svog ljubavnog života podalje od javnosti, kao i da je sigurna u to da se nakon smrti muža Željka Ražnatovića Arkana, nikada više neće udati...

"O momcima ne želim da pričam ni sa kim, osim sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Ne mogu da delim te stvari sa nacijom. I da imam dečka, nikad vam to ne bih rekla, zašto je to moja privatna stvar", istakla je pevačica za "Informer" i dodala:

"Trudiću se da tako i ostane. Ako me uhvatite s nekim, to je drugo. Mogu samo da kažem da se nikada više neću udati!", zaključila je Ceca.

Tokom boravka u Evropi na početku devedesetih, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu".

Ceca o albanskoj ZABRANI: Klasična manipulacija!

Arkan je za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Povezano

Sve vesti