mondo.rs

Dve nedelje kasnije: Partizan potvrdio NOVOG Amerikanca

Autor:

Dugo se čekala potvrda transfera koji je najavljen još 9. jula dolaskom Rašona Tomasa. Sada je i zvanično, mada detalji ugovora nisu objavljeni.

127
A- A A+


Dok su se pojačanja ređala u Humskoj, na jednu potvrdu čekalo se neobično dugo.

Tačno dve nedelje od kada se Beogradom proširila informacija da će, pored Rašona Tomasa, i Vilijam Mozli doći iz italijanskog palakanestra, ova vest potvrđena je na sajtu crno-belih.

Veče pre toga klub iz Humske objavio je da će letonski reprezentativac Žanis Pejners nastupati za ekipu trenera Andree Trinkjerija, a ovog utorka stigla je i informacija da je 30-godišnji centar izuzetnih atletskih sposobnosti postao igrač najtrofejnijeg srpskog kluba.

Izvor: YouTubePod kojim uslovima i koliko dugo? Nije saopšteno.

Ali, jeste navedeno da je "novi košarkaš Partizana u junu napunio 30 godina, a tokom čitave seniorske karijere, branio je boje italijanskih timova. Nakon što je diplomirao na Nortvestern Stejt Univerzitetu, Mozli je potpisao ugovor sa Fortitudom iz Bolonje, da bi potom igrao i za Ferentino, Rekanati, Latinu, Legnano i na kraju Trst", stoji na sajtu crno-belih uz podsećanje da je "tokom koledž karijere, Vilijam Mozli je u sezoni 2010/11 bio najbolji bloker NCAA, sa 156 blokada na 32 utakmice".

Povezano

Sve vesti