Milutin Vujičić

FOTO: Nema izgovora - Voša sada MORA da igra dobro

Žalili su se i žalili treneri na klupi Vojvodine da im je loš travnjak smetao kako bi igrali atraktivnije, ali nakon promene podloge - toga sada ne sme da bude. Izgleda perfektno!

FOTO: Nema izgovora - Voša sada MORA da igra dobro Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Nema ko se nije žalio na teren na "Karađorđu".

Travnjak najvećeg novosadskog stadiona već neko vreme bio je u lošem stanju, platio je "ceh" tome što su na njemu igrale dve ekipe (Vojvodina i Prolter), nastupala je i mlada reprezentacija, a jedno vreme je "vodio bitku" i sa korovom.

Po stupanju na funkciju predsednika kluba Vojislav Gajić prvo je najavio da će biti promenjena podloga, koju je opisao kao "livadu", što se i desilo...

Ipak, radovi nisu završeni na vreme tako da je Vojvodina sezonu počela iz Bačke Palanke, gde se odlično predstavila na "Vavi" protiv Mačve (3:1), sledi joj gostovanje u Kruševcu, a potom u trećem kolu konačno će debitovati i na svom "Karađorđu".

/VOJVODINA GRADI POTPUNO NOV STADION, BEZ ATLETSKE STAZE/

U pitanju je 3. avgust kada će fudbaleri Rada gostovati u Novom Sadu.

Potrebno je da prođe određeno vreme nakon postavljanja trave, koju je Vojvodina kupila u Grčkoj, pa je od navijača zatraženo još malo strpljenja.

MONDO je danas obišao sređeni teren i odmah se stiče utisak da se radi o visokom kvalitetu koji će sigurno fudbalerima Vojvodine omogućiti i da igraju bolji fudbal, odnosno neće biti "skakutanja" lopte po izbočinama, delova na kojima je samo zemlja i tako dalje.

Sada takvih izgovora nema - očekuje se fudbal visokog nivoa.

Pogledajte galeriju fotografija sa "Karađorđa" od ovog utorka...

Povezano

Sve vesti