mondo.rs

Miha dobio NOVO pojačanje, Bolonja potrošila 55 miliona

Autor:

Sećaju ga se i navijači Partizana...

Miha dobio NOVO pojačanje, Bolonja potrošila 55 miliona Foto: Guliver/Getty images/Gabriele Maltinti

Siniša Mihajlović se bori sa leukemijom i od prošle nedelje je na terapijama protiv ove užasne bolesti, ali je insistirao na tome da ostane trener Bolonje.

Dok je njegova ekipa na pripremama nadzire ih i sve prati "online", a uporedo sa tim dogovara se s rukovodstvom oko pojačanja za narednu sezonu - u kojoj će Bolonja imati visoke ambicije, posebno ako se u obzir uzme uloženo.

Do sada su investirali već 50 miliona evra u dolaske osam novajlija, a najavljeno je i deveto iz Danske.

U pitanju je supertalentovani Andreas Skov Olsen (19) iz Nordšelanda koji stiže za samo 5 miliona evra, a Bolonja će se u godinama koje slede nadati da će na njemu zaraditi mnogostruko više, posebno ako nastavi da se razvija kao do sada.

Detalj sa utakmice Partizan - Nordšeland u Beogradu. Foto: MN Press Detalj sa utakmice Partizan - Nordšeland u Beogradu.

Ovog momka verovatno pamte i navijači Partizana, pošto je prošle godine postigao gol i zabeležio asistenciju u kvalifikacijama za Ligu Evrope, no crno-beli su bili bolji u oba duela.

Skov Olsen nastupa na poziciji desnog krila i do sada je za Nordšeland odigrao 51 meč i zabeležio 27 golova i sedam asistencija.

Odličan je bio i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade nakon čega je Mihajlović insistirao da dođe, do tako da će činiti finu ekipu sa novajlijama poput Orsolinija, Tomijašua, SOrijana, Sansonea, Densvila, Šutena, Banija, Danila...

Povezano

Sve vesti