• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su Miloje i Lalat postali zanimljivi Hrvatima...

Izvor mondo.rs

Milojević je za dve godine osvojio dve titule, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, Lalatović već šest-sedam godina važi za jednu od najzanimljivijih figura u srpskom fudbalu, ali su ex-Yu mediji tek od nedavno zainteresovani...

Vladan Milojević vratio se u srpski fudbal pre dve godine i do danas vodio Crvenu zvezdu 116 puta, osvojio dve titule prvaka Srbije, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, bio akter sedam "večitih derbija" sa Partizanom.

Nenad Lalatović jedna je od najzanimljivijih figura na fudbalskoj sceni u Srbiji već šest-sedam godina, trenirao je Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Vojvodinu, Čukarički, Radnički, od skoro ponovo Vojvodinu i zahvaljujući vatrenom temperamentu više puta bio "vest dana".

Međutim, mediji u regionu počeli su tek nedavno da pokazuju interesovanje za "press" konferencije dvojice mladih srpskih trenera.

Pretpostavljamo da to nema preterane veze ni sa Milojevićem, ni sa Lalatovićem.

"Muke srpskih trenera postale su hit, na presicama padaju u drugi plan, a zbog atraktivnih glasnogovornica sve čećše gube koncentraciju", naslov je zagrebačkog "Jutarnjeg lista" u "izveštaju" sa konferencija za medije beogradskih i novosadskih crveno-belih.

Miloje
Izvor: YouTube


"Jutarnji" je publici u Hrvatskoj na ovaj način predstavio portparolke Crvene zvezde i Vojvodine, Tatjanu Šajković i Bebu Kružević.

"Tatjana se u poslednje vreme uglavnom pojavljuje na naslovnicama, jer svojim odevnim kombinacijama, pre svega dekoltiranim majicama, oduševljava navijače srpskog kluba i na muke stavlja trenera Milojevića, koji prilikom svakog izlaganja mora kontrolisati svoje poglede", piše "Jutarnji" u izveštaju sa Stadiona "Rajko Mitić".

"Čini se kako je u komšiluku postalo nepisano pravilo da za portparolke postavljaju atraktivne pripadnice lepšega spola. Još pre nekoliko dana, novinske stupce je punila Beba Kružević, inače portparolka FK Vojvodine. Ona je dospela u medije zahvaljujući i treneru Nenadu Lalatoviću, kojem je na njegovoj press konferenciji pogled konstantno bežao ulevo", stoji u delu teksta posvećenom konferenciji na "Karađorđu".

Lalat
Izvor: YouTube


Ovako-onako, srpski fudbal ostao je interesantan na ex-Yu prostorima.

Komentari 40

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Racki

U farmu podhitno

Hagi Pa

To je odraz tih klubova. Jeftina reklama.. Populizam.. I da se sto vise privuce navijaca. A zalosno je sto se dive.. Tesko je biti normalan

Gojko

A i ove prijateljice dolaze zeljne paznje

SERIJE